Hasta Ziyaretleri Hakkında Duyuru
13 Mart 2020

HASTA ZİYARETLERİ HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU

Sağlık Bakanlığı ‘Koronavirüs Bilim Kurulunun’ önerileri doğrultusunda Hastanemizde hasta ziyaretleri ile ilgili aşağıda belirtilen tedbirler alınmıştır.

1-Hastanemizde hasta ziyaretleri Mart-Nisan ayı boyunca mesai saatleri içerisinde yapılmayacaktır.

2-Mesai saatleri dışında saat 18:00-20:00 arası sadece hastanede yatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla tek kişinin ziyaretine izin verilecektir.

3-Yoğun bakım ve palyatif bakım servislerinde yatan hasta ziyaretlerine izin verilmeyecektir.

4-Hasta refakat hizmetleri mümkünse aynı kişi tarafından sağlanacaktır.

Bilgilerinizi ve tüm hasta yakınlarının belirtilen tedbirlere riayet etmelerini;

Önemle rica ederim.

Doç.Dr.Gökhan DEMİRAL